WPPSI-IV-NL Conversie training

De Kinderacademie Groningen verzorgt de officiële en geaccrediteerde trainingen in de WPPSI-IV-NL. Deze worden georganiseerd door Pearson Academy.   

Inhoud

De WPPSI-IV-NL training is gericht op de theoretische en inhoudelijke verbeteringen van deze nieuwe versie van de WPPSI test waarbij vooral de interpretatie en verslaglegging veel aandacht krijgt. Er is voldoende tijd voor oefening in afname en scoring. De interpretatie is echter het belangrijkste onderwerp van de training. Hierbij wordt gebruik gemaakt van filmmateriaal en casussen.

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:
· Uitleg van de theoretische basis, nieuwe teststructuur en CHC model
· Kort doornemen van nieuwe subtests
· Toelichting indexen en processcores
· Interpretatie en Verslaglegging

Leerdoelen
Na afloop van de training is de deelnemer in staat op voorgeschreven en goede wijze de WPPSI-IV-NL in te zetten met als doel een betrouwbaar en valide beeld te krijgen van het algemene intelligentieniveau en onderliggende cognitieve vaardigheidsgebieden van jonge kinderen.

Voor de digitale afname via iPads (Q-interactive) zijn aparte trainingen en volgt er op termijn een Q-interactive e-learning.

Trainer
Selma Ruiter

Accreditatie
Accreditatie voor deze training is aangevraagd

Inbegrepen in training
* Lesmateriaal

Voor verdere informatie of voor deelname, zie https://www.pearsonclinical.nl/wppsi-iv-nl-conversietraining-live-webinar-online